0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2019 Salı 15:41:00 - Güncelleme:22 Ekim 2019 Salı 16:18:00

Ahmet Ağaoğlu'ndan Kulüpler Birliği açıklaması: Mehmet Sepil'i önerdim

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Kulüpler Birliği Başkanlığı konusunda "Henüz verilmiş bir kararım yok" diyerek Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'i başkan olarak önerdi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT SPOR'a önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu, Trabzonspor’un ligdeki mücadelesini “Biz her ne kadar ekonomik, idari işlerin içinde olsak da Trabzonspor her zaman yarışın içinde olmalı demiştik. Bu sene de zirve mücadelesindeyiz. Avrupa’daki ön eleme maçlarının yarattığı olumsuzluklar can sıktı. Yusuf Sarı, Ahmet Canbaz, Hüseyin Türkmen, Doğan Erdoğan ümit milli oyuncular. Parmak, Çakır A Milli oyuncular. Türk futboluna hizmet anlayışında bir takımız” şeklinde değerlendirdi.

Sosa ve Novak’la görüşüldü

Son dönemde iyi bir performans sergileyen Sosa ve Novak’ın geleceği hakkında da konuşan Ağaoğlu “Kendileriyle görüştük. Onlar da olumlu. Menajerleriyle asbaşkanımız görüşüyor. Kasım ayının sonuna kadar neticelenecek” dedi.

Başkanlık için Mehmet Sepil’i önerdi

Kulüpler Birliği Başkanlığı konusunda da önemli açıklamalar yapan Ağaoğlu, “Bazı başkanlar benim Kulüpler Birliği Başkanı olmamı istiyor. Kulüpler Birliği’nde iki temel şey var. Marka değeri ve gelir. Bir de lisans talimatı konumuz var” diyen Ağaoğlu, henüz başkanlık için verilmiş bir kararı olmadığını belirtti ve başkanlık için Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i önerdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX