0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2020 Pazartesi 13:27:00 - Güncelleme:27 Ocak 2020 Pazartesi 13:59:00

'Pahalı amele' Elçin Sangu gazetecilerden özür diledi

Ortaköy'de bir mekandan çıkarken görüntülenen oyuncu Elçin Sangu ve sevgilisi görüntü almak isteyen gazetecilerle kısa süreliğine tartıştı. Tartışma sonrası açıklama yapan Sangu 'Bazı arkadaşlarınızın tavrı çok çirkin, o yüzden tepki gösterdi. Sizi kırdıysak özür dilerim' diyerek muhabirlerden özür diledi.

Oyuncu Elçin Sangu ve sevgilisi Yunus Özdiken, önceki gün Ortaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Elçin Sangu, sevgilisinin muhabirlerle tartışması nedeniyle gergin dakikalar yaşadı. Oyuncu, "Bazı arkadaşlarınızın tavrı çok çirkin, o yüzden tepki gösterdi. Sizi kırdıysak özür dilerim" diyerek muhabirlerin gönlünü aldı.

'BU SENE PROJEM YOK'

Sangu, yeni projeleriyle ilgili sorular üzerine ise, "Bu sene dizi projem yok. Çünkü şartlar iyi değil. 150 dakika çok uzun. Sanıldığı gibi pırıltılı hayatlar yaşamıyoruz. Hep diyorum, biz pahalı ameleleriz" yanıtını verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX