0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 17:42:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 17:51:00

John Wick 3: Parabellum 17 Mayıs tarihinde vizyona girmesi bekleniyor

Aksiyon severlerin merakla beklediğ John Wick 3: Parabellum’un yeni fragmanı yayınlandı. Ülkemizde 17 Mayıs tarihinde vizyona girmesi planlanan film yine aksiyon severleri tatmin edecek sahnelerle dolu.

Başrolünde Keanu Reeves’in oynadığı John Wick 3: Parabellum, filmi sevenler tarafından heyecanla bekleniyor. İlk iki filmi ile 260 milyon dolar gişe hasılatı yapan John Wick seriye devam filmi ile girmeye hazırlanıyor. Ülkemizde 17 Mayıs tarihinde vizyona girmesi planlanan film yine aksiyon severleri tatmin edecek sahnelerle dolu.

Sevilen aktör Keanu Reeves'in bir kez daha başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda önceki filmlerden Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski'nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Oscar ödüllü Halle Berry, Hiroyuki Sanada, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Saïd Taghmaoui, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir.

Çıkmasına az bir süre kala John Wick 3: Parabellum'un yeni bir fragmanı yayınlandı. Fragmanda, kahramanımızın neredeyse dünyadaki bütün suikastçılarla kapışmak için yandaşlar ve silahlar topladığını görüyoruz. İlk fragman Ocak ayında gelmişti ve bizleri büyük bir beklenti içine sokmuştu.

Bu yeni fragmanda ise farklı kültürlerden yeraltı dünyası suçlularının John Wick ile nasıl karşı karşıya geldiğini daha iyi görüyoruz. Hatta fragmanda, Keanu Reeves'in efsane film Matrix'teki bir repliğine de gönderme mevcut. Winston, John Wick'e neye ihtiyacı olduğunu sorduğunda Wick, o efsane replikle cevap veriyor: "Guns. Lots of guns." Film 17 Mayıs'da vizyona girecek.

İşte John Wick 3: Parabellum fragmanı:

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX