0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 09:42:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 09:44:00

Guti bu takımın yeni hocası

Kartal’da Başkan Fikret Orman’ın “Daha fazla sorumluluk verilmeli” dediği İspanyol teknik adamın kalan haftalarda takım üzerindeki yetkilerinin artırılacağı ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ’IN futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, Şenol Güneş’in yerine takımın başına geçmesi beklenen Guti Hernandez’in durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Kavalcı, Guti’yle ilgili olarak düşünceleri olduğunu belirterek, “Zaten başkanımız da bu konuyla ilgili olarak görüş bildirdi ve Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar Guti’ye daha fazla sorumluluk vermesi gerektiğini ifade etti. Zaten Şenol Hoca olmadığı dönemlerde takımı Guti ve Şeref hoca çalıştırıyor. Guti de bu takımın hocası” diyerek İspanyol teknik adamın yavaş yavaş dümene geçeceğinin işaretlerini verdi. Siyah-Beyazlı yönetimin, Guti ile devam edip etmeme konusunda son kararını vermeden önce genç teknik adamın menajeriyle bir görüşme yapacağı kaydedildi.

(Star)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX