0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ocak 2020 Salı 08:53:00 - Güncelleme:28 Ocak 2020 Salı 08:54:00

RIP kelimesinin Türkçesi ve anlamı ne? RIP ne demek?

Dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Braynt’ın ölümünün ardından dünyanın her tarafından milyonlarca insan sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapıyor. Yabancı uyruklu kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlarda R.I.P kelimesi sıklıkla görülüyor. Vatandaşlar bu kelimenin Türkçe karşılığı merak ediliyor. RIP ne demek? RIP kelimesinin Türkçesi ve anlamı ne? sorularının yanıtı haberimiz içerisinde yer alıyor.

RIP ne demek? RIP kelimesinin Türkçesi ve anlamı ne? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. R.I.P kısaltması, dünyaca ünlü basketbolcu Kobe Braynt’ın ölümünün ardından dünyanın her tarafından paylaşımlar arasında yer alıyor. Yabancı uyruklu kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlarda sıklıkla görülen R.I.P'nın Türkçe karşılığı merak ediliyor. RIP ne demek? RIP kelimesinin Türkçesi ve anlamı ne? sorularının yanıtı haberimizde..

RIP NE DEMEK?

R.I.P. kelimesi; Rest In Peace anlamına geliyor. RIP, Rest In Peace cümlesinin kısaltması oluyor.

RIP TÜRKÇESİ NE?

Latince Requiescat'ten "Huzur içinde yatsın" ifadesi RIP, bazen Katolik, Lutheran, Anglikan ve Metodist gibi mezheplerde, kutsal ebedi bir dinlenmenin ve huzurun ruhunu dilemek için kullanılan mezheplerde kullanılır. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX