0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Ekim 2019 Salı 09:14:00 - Güncelleme:15 Ekim 2019 Salı 09:14:00

Masterchef Kıvanç Ermiş kimdir? Masterchef yeni yarışmacı Kıvanç Ermiş kaç yaşında?

Masterchef Kıvanç Ermiş kimdir? Masterchef yeni yarışmacı Kıvanç Ermiş kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtı merak ediliyor. Masterchef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde elenen yarışmacı Açelya'nın yerine yeni yarışmacı geliyor. Somer Şef, gelen yeni yarışmacının Masterchef Türkiye'ye katılacak son yarışmacı olduğunu söylüyor. Bundan sonra elenen yarışmacılar sonrası yeni yarışmacı gelmeyecek. 14 kişilik Masterchef ekibi birer birer azalarak finale doğru gidecek. Masterchef'in son yarışmacısı olan Kıvanç Ermiş hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor...

Masterchef son yarışmacı Kıvanç Ermiş kimdir? Masterchef yeni yarışmacı Kıvanç Ermiş kaç yaşında, nereli?  sorusu arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Masterchef Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde elenen yarışmacı Açelya'nın yerine yeni yarışmacı olarak Kıvanç Ermiş geliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Somer Şefin, gelen yeni yarışmacının Masterchef Türkiye'ye katılacak son yarışmacı olduğunu ifade ediyor. 

Buna göre artık elenen yarışmacılar sonrası yeni yarışmacı gelmeyecek. 14 kişilik Masterchef ekibi birer birer azalarak finale doğru gidecek. Masterchef'in son yarışmacısı olan Kıvanç Ermiş hakkında merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF KIVANÇ ERMİŞ KİMDİR?

Gastronomi bölümü öğrencisi olan Kıvanç Ermiş, 24 yaşında ve 5 yıldır da özel şeflik yapıyor. MasterChef seçmelerinin 1. turunda kendisine verilen 5 dakikalık sunum süresince jüri üyelerinden geçer not almıştı. 

MasterChef yeni bölüm tanıtımında, MasterChef Türkiye'nin yeni yarışmacısı olarak dahil olan Kıvanç Ermiş, bu yıl yarışmaya katılacak son isim olarak belirtildi. 

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Masterchef yeni bölümleri ile Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Masterchef Türkiye saat 20:00'de yayınlanıyor.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX