0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

İmamoğlu'ndan yanlış hesap itirafı

İstanbul’da suya yapılan yüzde 20 zammı "İndirimi yanlış hesapladık" diyerek savunan İmamoğlu, indirim için de "5 yıllık yapmadık" dedi.

CHP’li Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı görevine geldiğinden bu yana işçinin kıyımları ve zam haberleriyle gündemden düşmüyor. Binlerce işinin ekmeğiyle oynayan İmamoğlu, yaptığı peş peşe zamlarla İstanbulluları çileden çıkarınca, “Finansal düzenleme” yaptık diyerek kendini savunmaya kalkıştı. 

SİSTEMATİK YANLIŞ 

Son olarak suya yüzde 20 zam yapan CHP’li başkan, bin dereden su getirerek skandal kararını savunmaya kalkıştı. Seçimler öncesi indirim şovu yapan İmamoğlu zam kıvırması için, “Sistematiği yanlış kuruldu” dedi. 

YENİ BAHANE DÜZELTME 

En düşük zamları yaptıklarını belirten İmamoğlu, “Önceki yönetim yanlış fiyatlandırma sistemi kurduğu için İSKİ zarar ediyor” ifadelerini kullandı. Suya yapılan yüzde 20 zamla düzeltme yaptıklarını iddia eden İmamoğlu, “Ayrıca biz indirimi 5 yıllık yapmadık” diyerek itirafta bulundu. İmamoğlu’nun açıklamalarına sosyal medyadan tepki yağdı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX