0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ağustos 2019 Pazar 11:20:00 - Güncelleme:25 Ağustos 2019 Pazar 11:23:00

Fenerbahçe, Luiz Gustavo'nun transferini bitirdi

Fenerbahçe’nin uzun süredir peşinde olduğu yıldız futbolcu Luiz Gustavo koptu geliyor. Brezilyalı ön libero ile anlaşan sarı-lacivertliler, Marsilya'nın inadını da 5.5 milyon Euro'luk bonservis teklifiyle kırmayı başardı. Resmi imzaların atılması artık an meselesi.

Fenerbahçe Luiz Gustavo transferinde mutlu sona ulaştı. Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu ile anlaşan sarı-lacivertliler, Marsilya'ya 5.5 milyon Euro'luk bonservis teklifinde bulunmuştu.

Marsilya'nın yardımcı antrenörü Carvalho, FFP sıkıntısı nedeniyle mevcut oyuncuların takımda kalmalarını istediğini belirterek, "Kulüp fazla para harcayamaz. Elimizdeki oyunculara güveniyoruz. Bu yüzden herkesin kalmasını istiyoruz. Gustavo da kalmasını istediğimiz oyunculardan. Tabii ki kararı biz değil yönetim verecek" dedi. Ancak yönetim ise 5.5 milyon Euro'luk teklifi prensipte kabul etti. Oyuncunun da F.Bahçe ile anlaşması üzerine artık gözler imzaya çevrildi.

Sarı-lacivertli takım, Marsilya'dan yıllık 2.7 milyon Euro kazanan Gustavo'ya 3.5 milyon Euro'ya ulaşan 3 yıllık bir sözleşme önermişti. Brezilyalı oyuncu hem uzun kontrat hem de yüksek ücretten dolayı Fenerbahçe'ye 'Evet' dedi.

DIEGO LAXALT'TA IŞIK GÖRÜNDÜ

F.BAHÇE'NIN istediği Diego Laxalt'ın transferindeki engel kalktı… İtalyan basını, Atalanta'nın 12 milyon Euro satın alma opsiyonu ile kiralamak için Milan ile anlaştığı Uruguaylı sol bekin 1.8 milyon Euro'luk ücretinde indirim yapmaması üzerine transferden vazgeçtiğini yazdı. Haberde, F.Bahçe'nin, kiralama ücreti ve oyuncunun maaşını ödemeye hazır olduğu bilgisi verildi. Marsilya'nın da talip olduğu futbolcu için sarı-lacivertli ekibin daha istekli olduğu vurgulandı.  (Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX