0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ocak 2019 Pazar 13:31:00 - Güncelleme:20 Ocak 2019 Pazar 13:33:00

Dostoyevski’nin yarım kalan eseri Netoçka Nezvanova bir kez daha sahnede

Dostoyevski’nin yarım kalan eseri Netoçka Nezvanova’yı yaklaşık 2 yıldır kapalı gişe oynayan Yabancı Sahne, 23 Ocak’ta Sahne Çolpan İlhan’da bir kez daha seyirciyle buluşacak.

Dostoyevski’nin tamamlayamadığı eseri olan ve Yabancı Sahne’nin yaklaşık 2 yıldır kapalı gişe oynadığı Netoçka Nezvanova, 23 Ocak’ta Sahne Çolpan İlhan’da bir kez daha seyirciyle karşısına çıkıyor. Ay Yapım, BKM ve ANS gibi önemli yapım şirketlerinin birçok projesinde oyuncu koçu olarak yer alan ve oyunda Netoçka Nezvanova’yı canlandıran Gülay Say, oyunun gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Say, “Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı. Bambaşka bir pencere açtı bende” dedi.

Netoçka’yı tiyatro sahnesinde canlandırmanın zor olduğunu belirten Say, “Ancak zor olmasa bu kadar keyifli olur muydu onu da bilmiyorum. Netoçka kariyerimin sınır tanımayan kızı. Bugüne kadar oynadığım karakterlerin dışında benim sınırlarımı en çok zorlayan, geride bıraktığım duygularımı tekrar ortaya çıkaran karakter oldu. Bir kız çocuğunun göz ardı edilen, en çok görmekten kaçınılan tüm yanlarıyla sahnedeyim. Bu sayede oyunculuk tatminimi üst seviyelere çıkardı. Bende bambaşka bir pencere açtı” ifadelerini kullandı. 

(NTV)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX