0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2020 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:23 Ocak 2020 Perşembe 09:04:00

Arda Turan'ın aklı fikri Galatasaray'da

33 yaşındaki futbolcu, Brezilya ekibi Flamengo’nun teklifini Galatasaray için bekletmeye aldı. Sarı-Kırmızılı kulüpten haber bekliyor.

BAŞAKŞEHİR’LE sözleşmesini fesheden ve G.Saray’dan haber bekleyen Arda Turan’a Flamengo talip oldu. Brezilya ekibi, Arda için menajeri ile görüşüp teklif sunarken tecrübeli oyuncu Galatasaray’dan bir olumlu gelişme beklediği için henüz yanıt vermedi. Teknik Direktör Fatih Terim, eski oyuncusunu istediğini dile getirmişti. Ancak, bazı yöneticiler ve taraftarların bir bölümü bu transfere kesinlikle karşı çıkıyordu. Öte yandan İspanya basınında çıkan haberlere göre; Flamengo sadece Arda Turan’la ilgilenmiyor. Sağ bek mevkisi için de arayışlarını sürdüren Sambacılar, Galatasaray’dan Mariano veya Beşiktaş’tan Douglas için kolları sıvadı. Douglas’ın sakatlığı sürdüğü için bu ismin Mariano olması bekleniyor. Zaten Linnes’in dönüşü sonrasında yönetim onunla yolları ayırmak istiyordu.

(Akşam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX