0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2019 Pazartesi 11:28:00 - Güncelleme:14 Ekim 2019 Pazartesi 11:30:00

Ersun Yanal, Emre Belözoğlu'nun sakatlığı sonrası Jailson'u orta saha, Serdar Aziz'i stopere çekecek

Milli Takım'da kaburgası kırılan kaptan Emre Belözoğlu'nun yokluğu sarı-lacivertlilerin Denizlispor stratejisini değiştirdi. Jailson'u orta alana kaydıracak olan Ersun Yanal, Serdar'ı stopere alacak.

Arnavutluk ile oynanan milli maçta kaburgası kırılan ve 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Emre Belözoğlu'nun durumu Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı.

Sahadaki maestrosunu kaybeden sarı-lacivertlilerde bu gelişmenin ardından Denizli deplasmanı stratejisinde tüm taşlar yerinden oynadı. Teknik direktör Ersun Yanal, Emre'nin yokluğunda kadroda ciddi değişime gidecek.

Cuma gecesi New York'tan dönen Hasan Ali Kaldırım, sol bekte 11 başlayacak. Sakatlığı geçen bir başka isim olan Serdar Aziz, yine kadroya dahil edilecek isimler arasında. Jailson stoperden orta alana kaydırılacak. Brezilyalı, vatandaşı Gustavo ile görev yapacak.

RODRİGUES'TEN UMUT YOK

Kanatlardan gelen haberler de olumsuz. Moses, Denizli deplasmanında yok. Garry Rodrigues henüz takımla idmanlara başlamadı ve her geçen gün oynama şansı azalıyor. Bu iki oyuncunun yokluğunda kanatlar yine orta alan oyuncularına emanet olacak. Ozan sağ kanatta, Tolga Ciğerci ise sol kanatta görev yapacak.

"VEDAT'A ŞAŞIRDIM"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Luiz Gustavo, beINSports'a konuştu. İşte satır başları: "Emre Belözoğlu çok önemli kulüplerde yer almış, büyük bir futbolcu. Ben 32 yaşındayım. O benim için ayrı bir motivasyon. Vedat Muriqi'i görünce çok şaşırdım. Bu kadar iyi bir forvet olduğunu bilmiyordum. İyi yemek yaparım ama kendim için. Balık tutmayı çok seviyorum. Her gördüğümü yiyemiyorum ama Türk yemekleri inanılmaz."

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX