0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:54:00 - Güncelleme:20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:55:00

Bosna Hersek'in kadrosu açıklandı! Süper Lig'den 4 futbolcu var

Bosna Hersek'in EURO 2020 elemelerinde Finlandiya ve İtalya ile deplasmanda oynayacağı maçların aday kadrosuna Süper Lig takımlarında forma giyen Sehic, Milosevic, Visca ve Bajic de çağrıldı.

Bosna Hersek'in 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO  2020) elemelerinde Finlandiya ve İtalya ile oynayacağı maçların aday kadrosuna  Spor Toto Süper Lig'de forma giyen İbrahim Sehic, Deni Milosevic, Edin Visca ve  Riad Bajic de davet edildi.
 
Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Robert Prosinecki,  8 Haziran'da Finlandiya ve 11 Haziran'da İtalya ile deplasmanda oynayacakları  karşılaşmaların 24 kişilik aday kadrosunu açıkladı.
 
Son haftalardaki performansı ile Medipol Başakşehir'den Riad Bajic'in  yeniden çağrıldığı aday kadrodaki isimler şöyle:
 
Kaleci: İbrahim Sehic (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Kenan Piric  (Maribor), Vladan Kovacevic (Saraybosna)
 
Defans: Ermin Bicakcic (Hoffenheim), Ervin Zukanovic (Genoa), Toni  Sunjic (Dinamo Moskova), Samir Memisevic (Groningen), Sead Kolasinac (Arsenal),  Eldar Civic (Sparta Prag), Darko Todorovic (Red Bull Salzburg)
 
Orta saha: Muhamed Besic (Middlesbrough), Elvis Saric (Suwon  Bluewings), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Gojko Cimirot (Standard Liege), Rade  Krunic (Empoli), Stjepan Loncar (Rijeka), Mario Vrancic (Norwich City), Deni  Milosevic (Atiker Konyaspor), Haris Duljevic (Dynamo Dresden)
 
Forvet: Edin Dzeko (Roma), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Goran  Zakaric (Partizan), Riad Bajic (Medipol Başakşehir), Smail Prevljak (Red Bull  Salzburg).
 
EURO 2020 Elemeleri J Grubu'nda Ermenistan, Yunanistan, Finlandiya,  İtalya ve Lihtenştayn ile mücadele eden Bosna Hersek, ilk iki maç sonunda 4  puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX