0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:13 Kasım 2019 Çarşamba 08:00:00

'Belki bir gün dönerim'

Galatasaray’ın ve Türkiye’nin kendisi için özel olduğunu belirten Hagi, "Dürüst olmak gerekirse Galatasaray’daki günlerimi özlüyorum. Galatasaray’da geçirdiğim dönem fantastik bir dönemdi. Belki bir gün geri geliriz" dedi.

GÜNEŞ

■ GALATASARAY’IN efsane ismi Georghe Hagi, taraftarı heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı takımdaki yıllarının çok özel olduğunu belirten Rumen futbol adamı, “Türkiye'de kendimizi çok iyi hissediyorduk. Ailem ile uyum sağlamıştık. Tahmin ediyorum bu iyi futbol oynamama da yansıdı. Yani kendimi iyi hissettiğim için çok iyi oynadım. Dürüst olmak gerekirse oradaki günlerimi özlüyorum. Galatasaray’da geçirdiğim dönem fantastik bir dönemdi ve belki bir gün geri geliriz” dedi.

ÇOK GÜÇLÜ BİR EKİPTİK

 ■ HAGİ, şöyle devam etti: “Galatasaray’da UEFA kupasını kazandığım dönem benim için harikaydı. Gösterdiğimiz üstün performans ile Türkiye’de üst üste dört şampiyonluk kazandık, daha sonra da UEFA kupasını kazandık. Hiçbir oyuncu zaferlerimizi ve başarılarımızı unutamamıştır. A Milli Takım'a 13 oyuncu verdik. 2002 Dünya Kupası'na giden oyuncular üçüncü oldular. 22 oyuncunun 13’ünü Galatasaray veriyordu. Yani Galatasaray çok güçlü, çok iyi bir takım haline gelmişti.”

G.SARAY AVRUPA TAKIMI

 ■ SARI-KIRMIZILILAR’IN mevcut durumunu da değerlendiren Georghe Hagi, “Galatasaray’ı değerlendirmem benim için zor ama biliyorum ki içerde çok iyi durumda. Şampiyonluklar kazandı. Romanya’dan gördüğüm kadarıyla iyi gidiyorlar. Avrupa kısmına gelince, biraz daha çalışmak gerekiyor. Galatasaray bir Avrupa takımı. Fenerbahçe ve Beşiktaş da Avrupa takımları. Avrupa’da iyi zaferler almak ve güçlü olmak önemli. İçerdeki maçlar her zaman önemli büyük takımlar arasında” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX