0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2019 Çarşamba 09:28:00 - Güncelleme:20 Mart 2019 Çarşamba 10:09:00

Akit'in provokasyonu tutmadı! Kılıçdaroğlu'nun idamını isteyen Akit TV'ye soruşturma başlatıldı

Halkı kutuplaştırmaya yönelik yayınlar yapan ve halkın büyük tepkisini toplayan Akit TV muhabirinin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki skandal sözleri üzerine soruşturma başlatıldı.

Yayınlarıyla halkın büyük tepkisini toplayan Akit TV, yeni bir skandala imza attı, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında çirkin sözler sarfedildi. Dün Ulucanlar Cezaevi'nden idam ile ilgili yayın yapan Akit TV muhabiri Mehmet Özmen kaldırılan idam yasasının yeniden getirilmesi ve halk tarafından bazı isimlerin hala idamının beklendiğini vurguladı. Dar ağacının yanından yaptığı yayında terörist başı Öcalan, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen gibi isimlerin halk tarafından hala idamının beklendiğini vurgulayan Özmen, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu da PKK terör örgütü ve FETÖ'ye kol kanat gerdiği gerekçesiyle idam edilmesi gerektiğini vurgulamıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Skandal sözler üzerine harekete geçen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan açıklamada "19.03.2019 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Akit TV adlı televizyon kanalı muhabirinin; "Türk kamuoyu Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin idam edilmesini bekliyor" şekindeki sözleri üzerine, hakkında TCK 106/1 maddesi uyarınca tehdit suçundan soruşturma başlatıldı" ifadeleri kullanıldı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Özmen'in sözleri sosyal medya kullanıcılarından da büyük tepki gördü.
 

 

İŞTE O SKANDAL SÖZLER

İşte Özmen'in programda kullandığı o skandal sözler;

Bugün bile bazı isimlerin Türk kamuoyu idam edilmesini istiyor. Bazı isimlerin idamını bekliyor. Örneğin kimler bunlar PKK terör örgütü lideri Abdullah Öcalan. Peki başka kimlerin Fetullah Gülen. FETÖ lideri Gülen'in Pensilvanya'dan buraya getirilerek idam edilmesini bekliyor Türk kamuoyu. Vatan hainlerinin idam edilmesini istiyor. PKK ve FETÖ'ye kol kanat geren yandaşlık yapan örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimlerin de bu dar ağacında asılmasını idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum. Bu bizim fikrimiz tabii ki takdir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK terör örgütüne kol kanat geren bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın bu dar ağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile. Ama malesef 2004 yılında idam Türkiye'de kaldırıldı

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX