0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Ocak 2019 Cuma 12:20:00 - Güncelleme:18 Ocak 2019 Cuma 12:31:00

Sinan Çalışkanoğlu: Eşimle tanıştığımız gün evlenme teklifi ettim

Sinan Çalışkanoğlu ve eşi Çiğdem Çalışkanoğlu geçen yıl evlenen çift tanışma hikayelerini anlattı.

Dizi bittikten sonra askere gittim. Komutan beni tanıdı. Dedi ki ‘sen dizide kayboluyordum dimi?‘ ‘Evet’ dedim. ‘Burada sakın kaybolma’ dedi ve gitti. Hayatımda kendimi kapattığım bir dönem. Klarnet kursuna gidiyorum, köpeğimi dolaştırıyorum öyle kendi halimdeyim. Benim sokağımda bankamatik var ve bozulmuş, cadde üzerindeki başka bir bankamatik var oraya gittim. Orada bir dükkan gördüm, kuyumcu dükkanı. ‘Burada çocuk gelinler için hiç bir takı ürünü satılmamaktadır’ yazıyordu. Çok hoşuma gitti.

Gittim dükkana doğru gittim. Çekip sosyal medyada paylaşayım diye… Çiğdem’i gördüm, ‘ben bu sloganı paylaşmak istiyorum’ dedim. ‘Tabi’ dedi. Öyle tanıştık. Dükkânın içinde çok güzel bir koku vardı. ‘Nedir bu koku’ dedim. Çekmeceden kendi kokusuymuş onu çıkardı bana sıktı.

Biz birbirimizin telefon numaralarını aldık, sosyal medya falan… Konuşmaya başladık, ama çok iyi anlaşıyoruz. Sonra ‘biz neden yemeğe çıkmıyoruz’ dedim aynı gün (23 Şubat) buluşmaya karar verdik. Yemek için kıyafet seçimi yaptım bayağı uzun sürdü. Yemeğe giderken takside elini tuttum. Hepsi aynı gün oluyor bunların.

Kafeye gittik, yemek yedik. Yemeğin ortalarına doğru ‘sen benim çocuklarımın annesi olacaksın’ dedim. Antakyalı olduğunu öğrendim sana ‘Antakya’da düğün yapacağım’ dedim. Ve biz 21 Nisan’da evlendik. 12 Temmuz’da da Antakya’da düğünümüzü yaptık. Geriye bir çocuk kaldı.

Kimse de bize ‘ne yapıyorsunuz çocuklar’ demedi. Eşim de bir kez bile bana ‘neden bunu yapıyoruz’ demedi. 21’inde tanıştık 22’sinde benim annemle tanıştı, 23’ünde de eşimin ailesiyle tanıştım. İlk defa hayatımda aklımla kalbimle büyün hücrelerimle bir şeyi seçtim. Nasıl oldu bilmiyorum.

Ben hiçbir şekilde hızlı hareket eden birisi değilim. Biz aslında arkadaşlarımız için kötü örneğiz. Çünkü 2 -3 yıldır birlikte olduğu insanla evlenmemiş hala…Bu bir kader hikayesi… Biz tanıştıktan sonra oradaki bankamatik kalktı, dükkan kapandı ve ben de oturduğum yerden taşınmayı düşünüyordum."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX