0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:17 Şubat 2019 Pazar 08:00:00

Yavaş HDP'lilerle kol kola

CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş, yeni bir skandala imza attı. Yavaş, katıldığı bir etkinlikte kendisinden PKK işareti yapmasını isteyen bir HDP’liye kafa sallayıp gülümseyerek karşılık verdi.

CHP-İP-SP-HDP ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, skandallarına bir yenisini ekledi. Ankara’da yaptığı seçim çalışmalarında her seferinde bir gafa imza atan Yavaş, daha önce hayvanlara yapılan işkenceden dindarları sorumlu tutmuş, kırsal kesimden gelecek oyları önemsemediğini ilan etmişti. Yavaş, bu sözleri büyük tepki çekince özür dileyerek çark etmişti. 

ALGI OPERASYONU YAPIYOR

Altını dolduramadığı uçuk vaatleriyle Ankaralıları ikna etmeye çalışan ve kendisine verilen destek konusunda algı operasyonu yürüten Mansur Yavaş, önceki gün fırıncılarla buluştu. Yavaş, ülkücü kimliğini ön plana çıkarmak için gazetecilere ‘bozkurt’ işareti yaparak poz verdi. Bu sırada bu duruma bozulan bir HDP’li, Yavaş’a PKK işaretini gösterip, “Bunu da yapın” dedi. Yavaş ise HDP’liye kafa sallayıp gülümsemekle yetindi. 

CHP’LİLER ONU İSTEMİYOR 

Yavaş’ın bu tavrı CHP’li seçmen için bardağı taşıran son damla oldu. Sosyal medyadan Yavaş’ı eleştiren ve genel merkeze şikâyet eden birçok paylaşım yapıldı. Daha önce de başkan adayının skandal açıklamalarından rahatsızlık duyan CHP’liler “Konuştukça batıyoruz” diyerek Yavaş’ı genel merkeze şikâyet etmişti. Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine Kılıçdaroğlu, Ankara adayı Yavaş’a ekran yasağı getirmişti.

Ziyarette önce ‘Bozkurt’ işareti yapan Yavaş, ardından kendisine yapılan PKK işaretine gülümsemekle yetindi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX