0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Şubat 2019 Salı 11:51:00 - Güncelleme:19 Şubat 2019 Salı 12:10:00

Muğla'dan acı haber: Milas'ta bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Milas'taki maden faciasında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı, bir kişiyi çıkarma çalışmaları devam ediyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde dün, feldspat madeni çıkarılan sahada dev kayanın iş makinelerinin üstüne devrildiği faciada bir kişinin cesedi çıkarıldı. Bir kişinin daha cesedinin çıkarılmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor 

Dün Şükrü Otlak'ın cesedi çıkarılırken, Tayfun Akıncı ise yaralı kurtarılmıştı.



Dün saat 10.30 sıralarında Sarıkaya Mahallesi ile Labranda Antik Kenti arasındaki Yumrutaş mevkiinde açık arazide faaliyet gösteren feldspat maden sahasında, kaya bloklar kaldırıldığı sırada dev bir kaya, iş makinelerinin üzerine düştü. Bu sırada aynı iş makinesinin içerisinde bulunan ekskavatör operatörleri Engin Tutuk ve Servet Çapacıoğlu ile kamyon şoförleri Şükrü Otlak ve Tayfun Akıncı, 500 tonu aşkın ağırlıktaki dev kayanın altında kaldı.

İŞLMETMENİN RUHSATSIZ OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Maden sahasında 3 işçinin ölümüyle ilgili Savcılık, soruşturma başlattı. Soruşturma sürerken ölenlerden Engin Tutuk'un kardeşi Kenan Tutuk, dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Kenan Tutuk, işletmenin ruhsatsız olduğunu iddia etti. Savcılık, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını, her detay ve iddianın araştırıldığını ifade etti.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX