0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Şubat 2019 Cuma 09:26:00 - Güncelleme:15 Şubat 2019 Cuma 09:40:00

Galatasaray ve Benfica yedek kulübesi arasında gergin anlar yaşandı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Benfica ile karşı karşıya geldi. Maçın ikinci yarısında iki takım yedek kulübesi arasında gergin anlar yaşandı.

Galatasaray - Benfica maçının ikinci yarısında taç çizgisi kenarında yaşanan pozisyon sonrasında Galatasaray yedek kulübesi hakeme tepki gösterdi. Bu esnada Benfica teknik heyeti de aynı yerde diyaloga girince bir anda ortam gerginleşti. Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, Benfica teknik heyetinin de gerginliğe dahil olmasından dolayı sinirlendi ve iki takım kulübesi arasında tartışma başladı.

LEVENT ŞAHİN HASAN ŞAŞ'I SAKİNLEŞTİRDİ

Hasan Şaş ile Benfica yedek kulübesi arasıdna devam eden tartışmayı sonlandırmak amacıyla araya giren Levent Şahin, Hasan Şaş'ı sakinleştirerek kendi yedek kulübelerine doğru götürdü. 

(Futbol Arena)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX