0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:43:00 - Güncelleme:20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:43:00

TİKA’dan Ganalı Müslümanlara ramazan yardımı

TİKA, Gana’da sürdürdüğü proje ve faaliyetlerine ek olarak Gana’daki Müslümanlara bin ramazan kumanyası dağıttı.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Batı Afrika ülkelerinden Gana’daki Müslümanlara bin ramazan kumanyası dağıtıldı.
Türkiye’nin Akra Büyükelçisi Özlem Ergun Ulueren, TİKA’nın Gana’da sürdürdüğü proje ve faaliyetlerine ek olarak ramazan yardımı da yapmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Büyükelçi Ulueren, “Bu yardımın Türkiye ile Gana arasındaki dostluğun gelişmesine büyük katkı sağlayacağından eminiz.” ifadelerini kullandı.

Gana Az Gelişmiş Bölgeler ve Zongo Bakanlığı adına gıda paketlerini teslim alan Bakan Yardımcısı Faisal Patriot da Türkiye'ye minnettarlıklarını dile getirerek gıda paketlerinin İslam inancına uygun şekilde ramazan ibadetinin bir parçası olarak dağıtılacağını kaydetti.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX