0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Nisan 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:24 Nisan 2019 Çarşamba 09:16:00

Argo kavgası bitti

Ünlü popçu Demet Akalın geçtiğimiz sene İrem Derici'nin sosyal medya paylaşımlarından birinin altına'senin çocuk yapma vaktin gelmiş' şeklinde yorum yapmıştı.

İrem Derici de bu yorumdan rahatsız olup silince Akalın önce onu sosyal medya hesabından çıkarmış sonra da canlı yayına çıkarak “Bazı yeni popçular beni taklit edip sözüm ona dobra oluyorlar, ama beceremeyip argolaşıyorlar” demişti. 

ALIŞVERİŞTE GÖRÜNTÜLENDİ

Hedef göstermese de tahmin okları İrem Derici'yi gösteriyordu. Bu sözlerin kime olduğu tartışılırken Akalın 'O kızı hiç sevmiyorum, saygısız' diyerek kavgayı alevlendirmişti. İki ünlü popçu hiçbir şey olmamış gibi önceki akşam bir araya gelip sevgi mesajları verdi. Önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen İrem Derici şunları dile getirdi;

HANİ HEDİYE NEREDE?

”Demet'in doğum günü için alışverişe çıktım. Kıyafet aldım şimdi de Demet için hediye bakıyorum. Aramızda bir sorun yoktu, zaten birbirimize karşı hiç çirkinleşmedik. İki hafta önce kendisini Instagram'dan takibe aldım ve o da bu takibime karşılık verip beni takibe aldı. Sonra konuştuk. Davet etti beni doğum gününe.”  Aynı günün akşamında da Etiler'de doğum günü partisine katılan Derici'nin  partiye eli boş gitmesi dikkat çekti. Hediyesi sorulduğunda 'Bu tür şeyler önemli değil, önemli olan birlikte eğlenmek' diye konuştu.

İki popçu arasındaki  buzlar eridi. 'İrem beni taklit ediyor, dobra olacağım derken argo konuşuyor, saygısız' diyen Demet Akalan'ı affeden Derici, 'Birbirimize karşı hiç çirkinleşmedik' dedi.

'Beni dövecekmiş' 

İrem Derici “Demet 'barışırım ama ilk önce seni bir temiz döveceğim' dedi. Vurduğu yerde gül biter benim için” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX