0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Kasım 2019 Perşembe 08:00:00

Fatih Terim: '8 değil, 18 eksik olsa ne yazar?'

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, eksik oyuncu sayının fazla olmasının Başakşehir’i favori yapmayacağını vurguladı. Terim, "8 değil 18 eksik olsa ne yazar? G.Saray sahaya 11 kişi çıkıyor" dedi.

GÜNEŞ

KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYOR

■ SAKATLIKLARLA boğuşan G.Saray, Medipol Başakşehir randevusu öncesi 3 puana kilitlendi. Ligdeki son 2 maçında gol yemeden 6 puan toplayan Sarı-Kırmızılılar, önemli eksiklerine rağmen istim üzerindeki rakibini yenip zirve yarışında yolun kayıpsız devam etmek istiyor. Cim Bom’da teknik direktör Fatih Terim’in söyledikleri idmana damgasını vurdu. Geçen sezon “8 puan da kapanır 18 de” diyen ve şampiyon olan Terim, “8 değil 18 eksik olsa da G.Saray evinde favoridir” diyerek oyuncularını motive etti.

İÇİNİZDEKİ GÜCE BAKIN

■ FUTBOL kamuoyunda G.Saray öldü, bitti gibi bir algı oluşmasından rahatsız olan Terim, “Evet bazı kritik oyuncularımız bu maçta forma giyemeyecek. Ama G.Saray sahaya 11 kişi çıkacak. 8 değil 18 eksik olsa da G.Saray evinde favoridir, kazanmasını bilir. Rakibin gücüne değil, kendi içinizdeki güce bakın. Kim oynarsa oynasın, aslanlar gibi çıkıp işini yapacak. Bu durum ilk kez başımıza gelmiyor. G.Saray maçlara eksik çıkmaz” ifadelerini kullandı.

MUSLERA OYNAYACAK DURUMDA

■ URUGUAY Milli Takımı’nda sakatlanan Muslera’nın ciddi bir sorunu olmadığı ve Başakşehir maçında kalesindeki yerini alabileceği aktarıldı. G.Saray’ın kesinleşen eksikleri Şener, Andone, Falcao, Belhanda ve Luyindama… Babel’in düşük de olsa oynama ihtimali bulunuyor. Lemina’nın durumu maç saatinde belli olacak. Teknik heyet oynayamaması halinde Taylan Antalyalı’yı hazır tutuyor. Ömer Bayram, Ahmet Çalık ve Adem Büyük maça 11’de başlayacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX