0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mart 2019 Cuma 14:29:00 - Güncelleme:22 Mart 2019 Cuma 14:30:00

Tüketicisini en önemseyen marka seçildi

Ülkemizde yaptığı üretim ve Ar-Ge çalışmaları ile dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan Tofaş, tüketici memnuniyetine yönelik çalışmaları nedeniyle Ticaret Bakanlığı tarafından ödüllendirildi.

TM Dijital Haber Merkezi

Türkiye, içerdiği yan sanayi fabrikaları, işçi kalitesi, iş gücünün uygunluğu ve lojistik avantajlar sayesinde dünyanın en önemli otomobil üretim üslerinden birisi. Markaların genel merkezleri haricinde en büyük fabrikalarına sahip olduğu ülkemizde Ar-Ge faaliyetlerini sürdüren ve burada elde ettiği veriler ile markanın daha çok otomobil üretmesini sağlayan şirket sayısı ise oldukça az. Ülkemizde kendi Ar-Ge merkezine sahip olan ve dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan Tofaş da ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan markalardan birisi. Türkiye’nin en büyük dördüncü sanayi kuruluşu ve ülkemizin tek hem binek hem ticari araç üretimi yapan otomotiv fabrikası olan Tofaş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından verilen tek ödül olan Genel Tüketici Ödülleri töreninde “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma” ödülüne layık görüldü.

Ödülü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın elinden alan Tofaş Satış Sonrası ve Yedek Parça Direktörü Hüseyin Şahin, “Uygulamamız, Bursa’daki Müşteri İlgi Merkezimiz, Fiat Yol Arkadaşım Connect uygulamamız ile Egea için devreye aldığımız 5 yıl garanti uygulamamız bu alandaki faaliyetlerimizin birkaçı. Yaptığımız bu yatırımların sonucunda böyle anlamlı bir ödüle layık görülmüş olmaktan ötürü kıvanç duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX