0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ekim 2019 Perşembe 09:29:00 - Güncelleme:21 Ocak 2020 Salı 10:27:00

Zahide Yetiş programı ne zaman?

Zahide Yetiş’le, Türkiye’nin en ilginç insanları, en çarpıcı hayat hikayeleri ve alanında uzman, saygın konuklarıyla yeni sezonda Show TV’de izleyicileriyle buluşuyor. Dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Zahide Yetiş hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. Zahide Yetiş hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor.

 Dopdolu içeriği, faydalı bilgileri, yüreğinize dokunacak hikayeleri ile Zahide Yetiş hayatı sizlerle paylaşmaya devam ediyor. İzleyiciler Zahide Yetiş hakkında merak ettikleri detayları öğrenmek istiyor. Zahide Yetiş hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor..

ZAHİDE YETİŞ PROGRAMI NE ZAMAN?

Zahide Yetiş'le programı hafta içi her gün saat 09:30'da Show Tv ekranlarında yayınlanıyor.

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR? 

Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gittiğinde yeni evli imiş ve Zahide orada doğmuştur. "Allah'ın emir ve yasaklarına uyan" demekmiş Zahide'nin anlamı. Anne tarafı Yunanistan - Selanik, baba tarafı Kütahya'dan İzmir'e gelmiştir. Bir kız, üç erkek kardeşi vardır. 

Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşanmışlar, o babaannesinin yanında İzmir'de büyümüştür. Ortaokul ve Lise yıllarında Güzel Konuşma, Şiir Okuma ve Kompozisyon Yarışmalarında birincilikler aldı. Lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji'de tamamladı. Ardından 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX