0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2018 Pazartesi 00:31:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2018 Pazartesi 00:32:00

Yeni sevgilisi evli mi?

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, gönlünü yapımcı Necati Kocabay'a kaptırdı. Yeni aşıkları eve girerken gören bir komşusu Kocabay'ın evli olduğunu iddia etti.

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun süredir aşk yaşadığı iddia edilen Necati Kocabay ile ilk kez görüntülendi. Daha öncede Cannes’e birlikte gittikleri iddia edilen ikili, önceki gece eğlenmek için Asmalımescit’te bir mekana geldi. Mekan içinde uzun süre sarmaş dolaş eğlendikleri öğrenilen ikili, günün ilk saatlerinde mekandan ayrılmak istediler. Kapı önünde habercilerin beklediğini öğrenen ikili, mekanı arka kapıdan terk etmek istedi. Otopark kapısından çıktıkları sırada patlayan flaşlarla neye uğradıklarını şaşıran yeni çift, hızla Asmalımescit’ten ayrılmak istedi. 

MERAKLI KOMŞU GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Kısa süre habercilerle kovalamaca yaşayan ikili, soluğu Nişantaşı’nda aldı. Hızla araçlarından inerek bir apartmana girmek isteyen ikil, bir kez daha görüntülendiler. Daha sonra Necati Kocabay’a ait olduğu öğrenilen evde bir komşu da gerçekleri ortaya çıkardı. Apartman önünde habercileri gören meraklı bir komşu “Siz paparazzi misiniz? Necati’yi mi çekiyorsunuz? O evli, ben şu anda şok oldum” diyerek şaşkınlık yarattı. Yeşilçay’in Kocabey’in evli olduğunun bilip bilmediği ise merak konusu oldu. Güzel oyuncunu çıkan haberlere nasıl bir açıklama yapacağı bekleniyor. 

Ahmet DÖĞEN

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX