0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2019 Cumartesi 09:46:00 - Güncelleme:20 Nisan 2019 Cumartesi 09:47:00

Yemekteyiz'de kim kazandı? 19 Nisan Yemekteyiz haftanın birincisi!

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı sevilen yarışma programı Yemekteyiz 19 Nisan günü izleyicisiyle buluştu ve Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? Yemek becerilerini sunan yarışmacılar arasında en yüksek puanı toplayan kişi, haftanın sonunda büyük ödülün sahibi oluyor. Bu yıl “Best of” konsepti ile eski yarışmacıları ekranlara getiren Yemekteyiz’de günün birincisi heyecanla bekleniyor. Bu haftaki Yemekteyiz hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

''Yemekteyiz haftanın birincisi kim?'' sorusunun yanıtı tüm Yemekteyiz izleyicileri tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Yemekteyiz  bu yıl “Best of” konsepti ile eski yarışmacıları ekranlara taşıyor. Yemekteyiz bu haftanın yarışmacıları da oldukça merak ediliyor. Onur Büyüktopçu’nun eğlenceli sunumuyla izleyicisini heyecanlandıran Yemekteyiz'de yarışmacılar yemek becerilerini ve sunumlarını en güzel şekilde sergilemeye çalışıyorlar. Yarışmacılar arasında en yüksek puanı toplayan kişi, haftanın sonunda büyük ödülün sahibi olmaya hak kazanıyor. Yemekteyiz haftanın birincisi ve yarışmacıları hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık... 

YEMEKTEYİZ HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM? 

15-19 Nisan  haftasında Yemekteyiz Best Of'ta, yarışmacıların hafta boyunca yaptığı puanlama sonucu bir isim 10 bin TL'lik büyük ödülü kazandı. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi Emin Çetin oldu.  

YEMEKTEYİZ BU HAFTANIN YARIŞMACILARI;

EMİN ÇETİN KİMDİR?
15 Nisan 2019 tarihinde haftanın ilk günü yarışan Emin Çetin apartman görevlisi ve yemek konusunda oldukça iddialı.

DERYA YAVUZ KİMDİR?
Yemekteyiz Best Of'ta 16 Nisan Salı günü rakiplerine karşı yarışan Derya Yavuz, ev hanımı. Derya Yavuz, yemekte kendisine güvendiğini belirtiyor.

ESRA FURUNCI KİMDİR?
Yarışmanın 17 Nisan Çarşamba günü, hazırladığı farklı menüsüyle yarışan Esra Furuncı, pastacılıkla uğraşıyor. Furuncı, tatlı ve pasta konusunda oldukça iddialı.

YASİN OBUZ KİMDİR?
Yemekteyiz'in 18 Nisan Perşembe günü yarışan yarışmacısı Yasin Obuz, kendi işletmesini yönetiyor. Obuz, yemek konusunda iddialı olduğunu söylüyor.

ADEM ERGEN KİMDİR?
Yemekteyiz Best Of'da 19 Nisan Cuma günü yarışacak olan Adem Ergen satış uzmanı olarak çalışıyor. Haftanın son günü rakiplerine karşı yarışacak olan Adem Ergen yemekte iddialı.

YEMEKTEYİZ SUNUCUSUNU ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?
Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikâyeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX