0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Ocak 2017 Pazar 01:00:00 - Güncelleme:01 Ocak 2017 Pazar 01:00:00

Ünlülerin yılbaşı rotası

İki günlük yeni yıl tatili için yurt dışına çıkan ünlü isimler önceki gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Tatile çıkacaklar ve iş için giden Cansu Dere, Selçuk Yöntem, Gökçe Bahadır, Gunse Özay, Barış Erduç, Alişan, Seda Sayan, Hakan Altun, Ayşe Hatun Önal gibi isimler oldu. 

Bakü’de sahne aldı 

Bakü’de sahne alacak olan Ayşe Hatun Önal, aracını valeye verirken görüntülendi. Uçağa geç kaldığını söyleyen güzel şarkıcı, hızlı adımlarla alana giriş yaptı. 

Milano yolcusu 

Yeni yıla Milano’da gidecek olan Cansu Dere, “Yakın dostum Ece Sükan ve Ümit Benan’ın yanına gidiyorum. Onların üçüncü kez barışmalarına çok sevindim, birbirlerine çok yakışıyorlar” dedi. 

Temennisi sağlık ve barış 

“2016 yılı çok iyi geçmedi, temennim 2017 yılından sağlık ve barış olması” diyen Altun, uçağına doğru yöneldi. 

 

Mesaj verdi 

 

Kıbrıs’ta sahne alacak olan Alişan’da bilet işlerimlerini yaptığı sırada görüntülendi.

Yorgunluğu Münih’te atacaklar

İş adamı Efe Duru ile sürpriz bir aşka yelken açan Gökçe Bahadır, Münih’e gittiğini söyledi. “Senenin yorgunluğunu Münih’te atacağız. Yeni yılda güzel şeyler olsun” dileklerinde bulundu. 

Avrupa turtuna çıktılar 

 

Yeni yıla Avrupa tatili yaparak gireceğini söyleyen çift, magazin basınına da tatlı bir serzenişte bulundu. “Her taşın altından çıkıyorsunuz, sizi burada beklemiyorduk” diyen ikili, uçuş saatlerinin gelmesi ile uzaklaştılar. 

Hem ağladı hem güldü 

 

Yeni yıla iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan ‘En İyi Ben Söylerim’ yarışması Kibariye’nin yaptıkları ile şimdiden çok konuşuluyor. Hem ağlatıp hem güldürecek müzik yarışmasının çekimlerinde Kibariye, Annem şarkısını söyleyen yarışmacı yüzünden göz yaşlarına hakim olamadı. Ardından bir yarışmacı enerjisi yüksek bir şarkı seslendirince yerinde duramadı ve halay çekti.  

Akustik albüm geliyor 

Murat Dalkılıç, yılbaşı konseri için bir AVM’de sahne aldı. Yeni yılda Kerim Tekin’in şarkılarına akustik seslendireceğini açılayan Dalkılıç, 2016 yılının da çok kötü geçtiğini söyledi. “2016 senesi h de hepimiz adına bayağı kötü geçti”diye konuştu.

Kızımı ilk kez sahnede gördüm 

Bakırköy Müzik Akademisi’nden Nev’eser Kadın Topluluğu’nun Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlediği “Bir Tohumla Başlar Her şey” Yeşilçam Müzikleri Konseri Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray’ın katılımıyla önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezinde gerçekleşti. 

 

 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX