0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Aralık 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:05 Aralık 2019 Perşembe 08:35:00

Trafikte düet

Hülya Avşar duran trafikte yanına gelip mendil satmaya çalışan çocuklarla birlikte türkü söyleyip, zılgıt çekti. Sosyal medyada yayılan görüntülere beğeni yağdı.

Türk sinemasına filmleriyle renk katan, sonrasında da müzik sektöründe kendini ispat eden Hülya Avşar, önceki gün örnek bir davranışta bulundu.

Sık sık mütevazılığıyla gündeme gelen, elinden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardım eden Avşar, bu kez sokak satıcılarının gönlünü fethetti. Ünlü şarkıcı, önceki gün direksiyon başında trafikte seyrederken camına vuran sokak satıcılarına camı açtı. O anları kameraya da kaydeden ünlü şarkıcı, mendil satıcısı çocuklarla birlikte türkü söyledi. İbrahim Tatlıses'le birlikte rol aldığı filmlerdeki türküleri seslendiren Avşar Kızı bir ara zılgıt da çekti. Ünlü şarkıcı, 'inanamıyorum, Tatlıses'le oynadığım filmlerdeki repliklerimi ezbere biliyorlar, bayıldım bu çocuklara' dedi. Avşar Kızı'nın çocuklara yüklü miktarda bahşiş vererek onları sevindirdiği öğrenildi. Sosyal medyada yayılan görüntüler 'Her zamanki gibi sempatik ve mütevazı' dedirtti. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX