0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2021 Çarşamba 06:13:00 - Güncelleme:27 Ocak 2021 Çarşamba 09:17:00

Tolgahan Sayışman: Büyük bir kazaydı

Geçtiğimiz hafta İzmir'den dönerken aracı takla atan Tolgahan Sayışman, ölümden döndüğünü söyledi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan oyuncu, ‘'Arabaya çarpmamak için hareket edince, kayarak yoldan çıkıp, takla attık'' dedi.

Geçtiğimiz hafta İzmir’den İstanbul’a dönerken büyük bir kaza atlatan oyuncu Tolgahan Sayışman, Ortaköy’de objektiflere yansıdı. Yağmurlu havada dönerken araçla takla atan Sayışman, ölümden döndüğü o anları anlattı. Büyük bir kaza atlattıklarını söyleyen oyuncu, “Göz açıp kapayıncaya kadar geçti, büyük bir kazaydı. Ucuz atlattık” dedi. Kolunda ve bacağında ufak sıyrıklar olduğunu ekleyen Tolgahan Sayışman, ‘’Arabayı arkadaşım kullanıyordu. Hava yağmurluydu. Öndeki araç, bariyerlere girerek kaza yaptı. Arkadaşım, o arabaya çarpmamak için panikle hareket edince, kayarak yoldan çıktık ve takla attık. Kolumda ve bacağımda ufak tefek yaralanmalar var ama çok da abartılacak bir durum yok, çok şükür iyiyim” dedi.

RECEP ASLAN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX