0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Eylül 2019 Perşembe 11:41:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 11:52:00

Taklitçi Sefa Doğanay, adresine posta gönderen öğretmene hakaret davası açtı

Ünlüleri taklit eden Sefa Doğanay'a tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edilen şüphelinin yargılanmasına başlandı.

Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya taraflar ve avukatları katıldı.

Tutuksuz sanık K.D. savunmasında yüksek lisans mezunu bir öğretmen olduğunu, haberler çıktığında rahatsızlanarak bir hafta hastanede yattığını ifade etti.

K.D. "Ben ilk önce bir eğitimci ve psikolog olarak konuşmak istiyorum. 2017'de sosyal medyada gördüm kendisini. Kendisiyle tanışmak, arkadaş olmak istedim. Bir arkadaşı adresini sosyal medyadan paylaşmıştı oradan biliyordum. Daire numarasını bilmediğim için sitenin ismini yazmıştım. Postayı gönderdikten sonra beni sosyal medyadan engelledi. Sonra sıkıntı ne bilmek istedim. Sonra sosyal medyadaki hesabımdan kendisine mesaj attım. Hiçbir kötü niyetim yoktu. Hakaret yoktu. Engelledikten sonra iletişime geçmedim. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı.

Müşteki Sefa Doğanay da "Kendisi hakkında aile mahkemesi 3 kez koruma kararı verdi. Bana mesajlar göndermiştir. Farklı hesaplardan eylemlerine devam etmektedir. Geçen haftaya kadar bana başka hesaplardan mesaj atıyordu. Beni taciz ve takip etmektedir. Cezalandırılmasını talep ediyorum." dedi.

Şüpheli K.D. hakkında "hakaret", "tehdit" ve "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

AA

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX