0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Kasım 2019 Salı 09:23:00 - Güncelleme:19 Kasım 2019 Salı 09:40:00

Trabzonspor'a Daniel Sturridge'den müjdeli haber

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Daniel Sturridge'nin sakatlığı tamamen geçti. Ankaragücü karşısında hocasından şans bekliyor.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak sakatlıklar yüzünden şu ana kadar bekleneni veremeyen Daniel Sturridge, bu kez sahalara iddialı dönüyor.

Lige verilen milli arada ülkesinde tedavi olan ve sakatlığı tamamen geçen oyuncu, Trabzon'da hazırlıklarını tamamlayacak ve Ankaragücü maçında hocasının görev vermesi halinde sahada yerini alacak.

Yıldız oyuncunun Trabzon'da son bir kez kontrollerinin de yapılacağı bildirildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Yıldız oyuncuyu almak önemli değil, onun oynayabileceği iklimi hazırlamak çok daha önemli" diyerek, Sturridge'nin üzerine titrediklerini bildirmişti.

Sturridge ise Karaman'a, "Hocam takımın şu anda bana ihtiyacı var. Sakatlıktan yeni çıktım ama bu benim için mazeret olamaz. Oynamak ve Trabzonspor'un galibiyetine katkı sağlamak istiyorum" dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX