0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:21 Mayıs 2019 Salı 08:52:00

Olcay veda ediyor

Trabzonspor, Olcay Şahan’la yollarını ayırıyor Tecrübeli oyuncunun menajeri, Trabzonspor’dan bize teklif yapan olmadı. Ayrılacağız gibi açıklamasını yaptı.

GÜNEŞ

■TRABZONSPOR’DA Olcay Şahan dönemi sona eriyor… Tecrübeli futbolcunun menajeri Osman Şahan, 61saat’e yaptığı açıklamada, “Olcay’ın sözleşmesi haftaya maçtan sonra sona eriyor. Ayrılacağız gibi görünüyor, Trabzonspor’dan bizimle ilgilenen veya teklif yapan olmadı. Bilindiği üzere karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi kısalttık Mayıs’tan sonra bitiyor, serbest oyuncu olarak çıkış yapacak” dedi. Beşiktaş maçından sonra Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Parmak, Olcay’la fotoğraf paylaşmış ve altına duygu dolu mesajlar yazmıştı.

HUGO GÖRÜŞME ODASINA

 ■SÖZLEŞMESİ sezon sonunda sona erecek Hugo Rodallega ile Trabzonspor yönetimi Beşiktaş derbisi sonrası bir görüşme daha yaptı. 33 yaşındaki forvetten ücretinde indirim yapması tekrar istendi. Kolombiyalı yıldızın yetkililere net bir cevap vermediği ancak taraftarların gösterdiği sevgi karşısında da kararsız kaldığı belirtildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX