0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ocak 2020 Pazartesi 13:20:00 - Güncelleme:27 Ocak 2020 Pazartesi 13:21:00

NBA'de yeni logo Kobe Bryant mı olacak? Çalışmalar resmen başladı

Bir basketbol taraftarı, efsane Kobe Bryant'ı yeni NBA logosu yapmak için dilekçe başlattı.

Bir basketbol taraftarı, efsane Kobe Bryant'ı yeni NBA logosu yapmak için dilekçe başlattı.

NBA artık Kobe Bryant'ın aramızda olmadığı gerçekliğiyle yaşıyor. Los Angeles Lakers efsanesi, ligdeki herkes tarafından özlenecek ve taraftarlar da basketbol üzerindeki etkisini NBA logosuna dönüştürerek ölümsüzleştirmek için bir harekete başlıyorlar.

Nick M isimli biri tarafından başlatılan Change.org dilekçesi, NBA'den Kobe'yi yeni NBA logosuna dönüştürmesini ve bir başka Los Angeles efsanesi Jerry West'in yerini almasını istiyor.

Nick M., dilekçesinde şunları kaleme aldı:

"Kobe Bryant'ın zamansız ve beklenmedik vefatı ile, lütfen mirasını sonsuza kadar NBA Logosu olarak sürdürmek için bu dilekçeyi imzalayın."

Dilekçe, yıkılmış olan basketbol taraftarlarının dikkatini çekti ve 76.000'den fazla imza gelerek rakamlar her geçen dakika artmaya devam ediyor. Sosyal medyadaki tüm hayranlar da Bryant'ın NBA logosu haline gelmesini istiyorlar.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX