0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Şubat 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Şubat 2019 Perşembe 11:02:00

Skandalları bitmiyor 

Bir zamanlar adı yasak aşk dedikodusuna karışan, yakın zamanda da Arda Turan'la kavga eden Berkay'ın, Ece Erken'le yakınlaştığı iddia edildi.

Tolga Aslan

Şarkıcı Berkay’ın skandalları bitmiyor. Yıllar önce futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’la yaşadığı aşkla adını tüm Türkiye’ye duyuran şarkıcı, sonrasında Özlem Ada Şahin'le evlenerek durgun bir dönem yaşamıştı. Geçtiğimiz ekim ayında gittiği bir gece kulübünde Arda Turan'ın eşi Özlem Ada'ya laf attığıını söyleyerek kavga eden Berkay'ın, futbolcudan aldığı kafa darbesiyle burnu kırılmıştı. Arda Turan'la Berkay'ın mahkemesi sürerken bir skandal da önceki gece gerçekleşti. Arkadaşı Murat Karabova'ya doğum günü partisi organize eden popçu, davetliler arasındaki Ece Erken'i yakın markajına aldığı iddia edildi. Mekan çıkışı Erken'in program partneri Bircan Bali'nin muhabirlere 'Berkay'la Ece’yi öpüşürken çektiniz mi' sorusu kafa karıştırdı. Davetliler arasındaki ünlü bir magazinci de tweet atarak 'Büyük kepazelik devam ediyor, sunucu E ve şarkıcı B, utanmasalar halvet edecekler' şeklinde cümleler kurdu. 

'BENİ KİRLİ OYUNLARA ALET ETMEYİN 

İddiaları yalanlayan Ece Erken, 'Arda ile Berkay'ın davasından bana ne! Beni alet ederseniz kirli oyunlarınıza cevabını alırsınız' diye konuştu.

'BİZİ RAHAT BIRAKIN'

Berkay Şahin, iddialara ateş püskürdü. Eşi Özlem Ada Şahin'le birlikte video çeken şarkıcı, “Bizi bir salın ya, bizi rahat bırakın! Ece Erken benim 20 yıllık arkadaşım”  dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX