0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Temmuz 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:12 Temmuz 2018 Perşembe 00:00:00

Shakira'nın boğaz sefası

Dünya starı Shakira konser öncesi İstanbul'da Boğaz turu attı. Ailesiyle birlikte otelin acil çıkışından kaçarak çıkmaya çalışan ünlü yıldız , tekneye binerken 'Merhaba Türkiye ve güle güle' dedi.

'El Dorado Dünya Turnesi' kapsamında İstanbul'a gelen Shakira'nın çocukları Sasha ve Milan, konser öncesi İstinyePark'ta eğlendi. Shakira, günün büyük bölümünü otelde dinlenerek geçirirken çocukları oyun parkındaydı. 6 koruma eşliğinde oyun makinelerinde eğlenen Sasha ve Milan'a Shakira'nın ağabeyi Tonino Mebarak ve dadı eşlik etti. İki saat içeride kalıp eğlenen çocukların görüntülenmesini korumalar engellemeye çalıştı. Bu sırada Türk koruma ekibi de panikleyince çocuklar geçtiği sırada döner kapı kilitlendi. Panik sonrası kapının hareket etmesiyle çocuklar ve ekip dışarı çıktı. 

GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMEDİ

Saat 14.20'de Tarabya'da kaldığı otelden çıkarken gazetecileri atlatmak için kapıda üç farklı VIP minibüs bekletildi. Shakira bu sırada çocuklarıyla acil kapısından çıktı. Türkçe “Merhaba Türkiye ve güle güle” diyen star, daha sonra ailesiyle tekneye binerek Boğaz'a açıldı.  

Yüzüne tepsi tuttu 

Denize açıldıktan sonra teknenin üst katına çıkarak boğazı seyretmek isteyen Shakira’nın ağabeyi basın mensupları görüntü almasın diye şarkıcının yüzüne tepsi tuttu. Yat, kısa yolculuk sonrası  Dolmabahçe iskelesine yanaştı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX