0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Aralık 2017 Cuma 15:53:00 - Güncelleme:29 Aralık 2017 Cuma 15:54:00

Sezer Cagala'dan gazetecilere örnek davranış

Yılbaşı öncesi arkadaşlarıyla Asmalımescit'te bulunan Tren Pera adlı gece kulübünde eğlenen Ünlü iş adamı Sezer Cagala, kendisini dışarda bekleyen gazetecileri unutmadı.

Yılbaşı öncesi iş arkadaşlarıyla eğlenen mütevazi iş adamı Sezer Cagala, kendisini kapıda soğukta bekleyen gazetecileri de unutmadı.

CAGALA, GAZETECİLERE YILBAŞI HEDİYESİ

Adı birçok ünlü güzelle anılan iş adamı Cagala, gece kulübünde eğlendiği sıralarda, soğukta kendisini bekleyen Emekçi gazetecileri unutmayarak mekâna davet edip, onları da misafir ederek, onlara hediyeler vermeyi de unutmadı.

Yılbaşı eğlencesinde gazetecileri unutmayan iş adamı Cagala; "Emekçi kardeşlerimiz, soğuk havada sırf bizden bir iki cümle duymak için işleri gereği bu soğuk havada bizleri dışarda bekliyorlar. Aslında onların eğlenmeye bizden daha çok ihtiyacı var." dedi.

CAGALA'DAN YILBAŞINDA 300 AİLEYE GIDA VE GİYECEK YARDIMI

Yılbaşı öncesi İstanbul'da bulunan yaklaşık 300 aileye gıda, kömür ve giyecek yardımında bulunan iş adamı Sezer Cagala; Şahsım Sezer Cagala olarak, elimden geldiği kadarıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giyecek, kömür gibi yardımlarda bulunuyorum, bulunmaya da devam edeceğim.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX