0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 12:29:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 12:32:00

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ayrılma nedeni belli oldu!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 4 yıldır aşkları ile herkese örnek olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'den kötü haber geldi. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ayrılık kararı aldı. Serenay Sarıkaya'nın evinde yaşayan Bürsin, yeni ev arayışına başladı. İşte Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin'in ayrılma nedeni…

2015 yılından bu yana aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin yollarını ayırdı. Daha önce bir çok kez ayrılık haberleriyle gündeme gelen ancak ilişkilerine dolu dizgin devam eden çift bu kez iddiaları doğruladı.

AYRILIK KARARI ALDIK

2. Sayfa'nın haberine göre; çift Kerem Bürsin'in Amerika'dan dönmesinin ardından dün akşam ayrılık kararı aldı. Kerem Bürsin bu sabah itibarıyla birlikte yaşadıkları evden de taşındı.

Ünlü çiftin yakınlarına, "İlişkimizdeki heyecanımızı kaybettik" dediği öğrenildi.

Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün yüzü olduğu giyim markasının lansmanına katılmış, sakal bıraktığı görülen Bürsin, "Sakallar şu anki ruh halim. Sadece uzatmak istedim. Serenay (Sarıkaya) Amerika dönüşü ilk gördüğünde biraz şaşırdı ama sevdi" demişti.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, yapılan anketlerde açık ara "en beğenilen çift" seçiliyordu...

(Sabah)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX