0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 09:04:00 - Güncelleme:01 Eylül 2019 Pazar 12:06:00

Seren Serengil Yaşar İpek ayrıldı mı?

Çocuk sahibi olmak için uzun süre tüp bebek tedavisi gören ve üç kez düşük yapan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde dördüncü kez hamile olduğunu duyurmuştu. Yaşar İpek’le mutlu giden evliliklerini çocukla taçlandırmak isteyen Serengil’in, eşiyle arasının bozuk olduğu iddia edildi.

Seren Serengil Yaşar İpek ayrıldı mı? sorusu gündeme damgasını vurdu. İpek ve Serengil sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Şarkıcı çift Seren Serengil ve Yaşar İpek, büyük bir sürpriz yapıp geçtiğimiz sene Fransa'da dünyaevine girmişti. Çocuk sahibi olmak için uzun süre tüp bebek tedavisi gören ve üç kez düşük yapan Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde dördüncü kez hamile olduğunu ilan etmişti. Haberi gören sevenleri Seren Serengil Yaşar İpek ayrıldı mı? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Seren Serengil Yaşar İpek son dakika gelişmeleri haberimizde.

Yaşar İpek’le mutlu giden evliliklerini çocukla taçlandırmak isteyen Serengil’in, eşiyle arasının bozuk olduğu iddia edildi. İpek ve Serengil sosyal medyadan birbirlerini takip etmeyi bırakırken, ikiliye yakın bir kaynak “Evet şu aralar Seren’le Yaşar arasında büyük bir kriz var. Seren şuanda hamile olduğu için çok hassas bir süreç geçiriyor. Kesin olarak ayrılacaklar diyemem. Halen aynı evde kalıyorlar ama konuşmuyorlar. Seren, Yaşar'ın iş yaptığı insanlarla iş yapmasını istemediği için durum bu hale geldi. Genel olarak aralarında sorun yoktu ama başka insanlar yüzünden araları ciddi anlamda bozuk” dedi. Seren Serengil, daha sonra Cemal Süreya'nın, "Dünyadaki en güçlü insanlar kimlerdir diye sorsalar; kendi başının çaresine bakmaya öğrenmiş kadınlardır derim" sözünü paylaştı. Serengil'in yaptığı bu paylaşım ise iddiaları güçlendirdi. 

Şarkıcı çift Seren Serengil ve Yaşar İpek, büyük bir sürpriz yapıp geçtiğimiz sene Fransa'da dünyaevine girmişti.

SEREN SERENGİL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

06 Nisan 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Seren Serengil, Yeşilçam tarihinin gelmiş geçmiş en komik karakterlerini canlandıran Öztürk Serengil'in kızıdır. Annesi Nevin Teoman ile babasının ayrılığına henüz 4 yaşındayken tanık olan Seren Serengil, annesinin yanında büyümüştür. 

YAŞAR İPEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yaşar İpek, 1980 yılında dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etti. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgar isimli sinema filmlerinde rol aldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX