0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Aralık 2020 Pazartesi 05:19:00 - Güncelleme:21 Aralık 2020 Pazartesi 12:49:00

Seda Bakan'dan yıllar sonra gelen itiraf: Sesimi benden habersiz çıkardılar

Seda Bakan, 'Umut' filminde seslendirdiği parçayı, kendisine sorulmadan başkasına yeniden okuttuklarını söyledi. Oyuncu, bu durumu galada öğrendiğini ekledi.

Mucize Doktor dizisine hafta içi veda eden Seda Bakan’dan yıllar sonra gelen itiraf. Zafer Algöz’ün YouTube programına katılan oyuncu, 2009 yılında oynadığı ‘Umut’ filmindeki şarkıcı rolü için seslendirdiği parçaların, kendi sesiyle yayınlanmadığını ve bunu filmi izlerken fark ettiğini söyledi. Hatta film sonrası albüm teklifleri dahi aldığını esprili bir dille anlatan Seda Bakan, "Ben gittim şarkıyı okudum, zannediyorum ki benim sesim kullanılacak. Bir de ben verdiğim röportajlarda ’Kendi sesim kullanıldı’ diyorum. Galada bir gördüm, bu şarkıyı no-name birine söyletmişler! Hatta o sesin benim olduğumu zanneden bir yapımcı bana albüm teklifinde dahi bulundu. Görüşmeye gittim ama tabii olmadı’’ dedi.

Etiketler : Seda Bakan Zafer Algöz Umut filmi magazin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX