0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2020 Çarşamba 11:10:00 - Güncelleme:29 Ocak 2020 Çarşamba 11:18:00

Rusya'da boşandığı eşinin üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi

Rusya'da eşinden boşanan adam, eski eşinin çalıştığı dükkanı basarak kadını ateşe verdi. Yaşanan korkunç olay işyerinin kameralarına yansıdı.

Rusya'da eşinden boşanan bir adam eski eşinin üzerine sıvı madde dökerek ateşe verdi.Saldırgan koca gözaltına alınırken, kadının iseyoğun bakımda olduğu bildirildi. Yaşanılan korkunç olay ise market kamerasına saniye saniye yansıdı.

İŞYERİNİ BASIP KADINI ATEŞE VERDİ

Olay, Rusya'nın Perm Krayı'nda bulunan Solikamsk şehrinde önceki gün meydana geldi. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırganın markete geldiği ve eski eşinin kasaya gelmesini beklediği görüldü. Kadının kasaya gelmesiyle birlikte saldırgan, cebinden çıkardığı sıvı dolu kutuyu kadının üzerine döküyor. Üzerine sıvı dökülen kadın o sıradakendini kurtarmak için arka odaya kaçmayı çalışıyor ancak saldırgan peşinden koşarak kadını ateşe veriyor. Bir süre sonra önce başka bir çalışanın, ardından saldırganın odayı terk ettiği ve daha sonra da alevler içindeki kadının yardım almak için dışarı koştuğu görülüyor.

KADIN YOĞUN BAKIMA ALINDI

Olay'ın ardından saldırgan koca gözaltın alınırken, kadınında yoğun bakımda olduğu bildirildi.

(DHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX