0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Eylül 2016 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:27 Eylül 2016 Salı 16:43:00

Rekabet sadece filmlerde 

 Türkiye’nin başarılı jönleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy’un yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Sektörde iki rakip olan oyuncular özel hayatlarında beraber tatil yapıp, eğleniyor. 

Yaz aylarının başında beraber Amerika tatili yapan ve ardından Bodrum’a gelerek tatillerine burada devam eden Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy ikilisi İstanbul’da da eğlenceye beraber çıktılar. Film sektöründe iki rakip olan oyuncular gerçek hayatta da yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Galatasaray Beşiktaş derbisini Ulusoy’un evinde birlikte izleyen ikili, futbol maçının sonunda soluğu eğlencede aldı. Emirgan’da bir gece kulübüne giden oyuncuların burada günün ilk ışıklarına kadar da doyasıya eğlendiği mekan işletmesinden gelen bilgiler arasında. Geçtiğimiz yaz ayında Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ ise gece eğlenmelerine erkek arkadaşları ile çıkması dikkatlerden kaçmadı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX