0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Eylül 2018 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:01 Eylül 2018 Cumartesi 00:00:00

Rapçı Bensu

Berkay'la Özlem Şahin'in ikinci evlilik yıldönümü kutlamasına katılan Bensu Soral 'rap şov' yaptı. Sahneye çıkıp rap şarkılar söyleyen güzel oyuncu 'asla albüm yapmam' dedi.

Tolga ASLAN

Ünlü şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin önceki akşam evliliklerinin ikinci yılını Kuruçeşme’de kutladı. Berkay ve eşine ilerleyen saatlerde Bensu Soral ve Hakan Baş çifti de katıldı. Berkay eline aldığı mikrofonla gece boyu eşi Özlem'in gözlerinin içine bakarak şarkılar söylerken bir ara mikrofonu Bensu Soral’a vererek, rap bir şarkı söylemesini istedi. 

ARKADAŞLARINA SÖYLEYECEK

Bunun üzerine sahneye çıkan Bensu Soral üç tane rap şarkı söyledi. İlerleyen saatlerde mekandan çıkarken gazetecilerle sohbet eden Bensu Soral  “Şarkı söylemem Berkay’ın planlamasıydı kendisini kırmadım birkaç tane söyledim. Fakat müziğe yönelmeyi düşünmüyorum, sadece böyle kendi aramızda arkadaşlarım için söylüyorum” diye konuştu. 

HAZIRLIKLAR BİTTİ

Bensu Soral rol aldığı 'Organize İşler-2' filminin çekimlerinin bittiğini söyleyerek 'Çok güzel bir film oldu muhakkak izleyin” dedi. 29 Eylül'deki düğünüyle ilgili olarak da 'Evlilik arifesindeyiz tarih çok yaklaştı artık, hazırlığımız bitti çok hazırlanacak bir şey yok' şeklinde konuştu. 

750 bin liralık düğün yapacak

29 Eylül'de Beşiktaş'tabir otelde dünyaevine girecek olan ikili, düğünlerinde 500 kişiyi ağırlayacak. Hakan Baş'ın düğün masrafları için kesenin ağzını açtığı ve 750 bin TL harcadığı biliniyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX