0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ağustos 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:23:00

Playback itirafı

Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Bülent Ersoy, Kıbrıs’ta sahne aldı.

Bir gün önceki konserinde orkestrasını azarlayan ve hakaret eden Diva, neler yaşandığını açıkladı. “İçerden okuyarak çıkacaktım. Orkestra çıkmadım diye kesmiş playbackı. ‘Ne oluyoruz ayol’ dedim. O arada feryat ettim. Biraz yalancılık yapıyordum. Sanki playback okumuyormuşum gibi. Sahtekârlığım çıktı meydana” diyerek kahkaha attı. 

Fıstık yeşili sahne kıyafeti ve yılan kolyesiyle dikkat çeken Bülent Ersoy, makyaj ve giyinmek için 3 saat kuliste kaldı. 

‘Ben canlı okurum’ 

Şakıcı Linet’in “Playback yapan sanatçıların kazandığı para helal değil” sözü hatırlatılan ise Ersoy, “Şimdi benimle ilgili öyle bir konu olamaz. Çünkü ben Allah’ına kadar canla okuyanım. Hanımefendi doğru söylemiş. Playback okumayı bende tasvif etmiyorum. Atmosfer itibariyle birinci şarkıyı öyle okuyacaktım. Yakalandım” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX