0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Haziran 2018 Salı 23:46:00 - Güncelleme:20 Haziran 2018 Çarşamba 23:46:00

Simge Tertemiz kimdir kaç yaşındadır

Simge Tertemiz kimdir kaç yaşındadır Seda Sayan konuğu Simge Tertemiz’in eşi çocukları var mı merak ediliyor. Simge Tertemiz'in yaşı, eğitimi ve özel hayatı araştırılıyor. Simge Tertemiz 10 Ocak 1988’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim gördü. 2002 yılında katıldığı 'Best Model of Turkey' yarışmasında gelecek vadeden manken ödülünü kazandı. 2004 'Best Model of Turkey' birinciliği, 2004 'Best Model of The World' dördüncülüğü, 2004 'Miss Tourism' beşinciliğine sahiptir.

Simge Tertemiz 2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu oldu.

SİMGE TERTEMİZ KİMDİR?

Türk sunucu, manken ve oyuncu Simge Tertemiz, 10 Ocak 1988’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim gördü. 2002 yılında katıldığı "Best Model of Turkey" yarışmasında gelecek vadeden manken ödülünü kazandı. 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.

Kariyerine mankenlikle başlayan Simge Tertemiz, ilk sinema projesi Çılgın Dersane’de e Gamze karakterine hayat verdi. ATV'de Özel Hat magazi nprogramını sundu.

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu oldu. Bu sırada Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olmuş ve bunun sonucunda Simge ile Murat arasında başlayan şiddetli geçimsizlik mahkeme koridorlarına taşındı. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona erdi.













 

"HER GÜZEL, SUNUCU OLAMAZ’’

Peki ya sunuculuk tarafınız?

Magazin programlarında yaptığım sunuculuğu şimdilik zirvede bıraktım. Sunuculuğun içten gelen bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Mesela her güzel olan sunucu olamaz. Halkımız ekranda samimiyet ve içten bir gülüş istiyor. Stüdyoda ailenden biriyle konuşuyormuş gibi olmazsan halk seni benimsemez. Sunuculukta, duygu alışverişi çok önemli. İlk önce sunacağım programa inanmalıyım.

 

"AŞKI BULMAK KOLAY SÜRDÜREBİLMEK ÇOK ZOR"

Aşkı nasıl tanımlarsınız?

İyi bir aşk için önce iyi bir arkadaşlık gerekir. Aşkı sadece öpüşmek ve sarılmaktan ibaret olarak göremeyiz. Aşkın, su ve yemek kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu düşünürüm. Şu devirde aşkı bulmak çok kolay ama sürdürebilmek çok zor. Aşkın sürebilmesi için sanki 2 zıt kutbun bir araya gelmesi gerekiyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX