0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2018 Salı 08:00:00 - Güncelleme:20 Kasım 2018 Salı 08:00:00

Pazarcılıktan beyazperdeye  

Söz dizisinin Üsteğmen Yavuz'u Tolga Sarıtaş, okul yıllarında para kazanmak için önce bir mobilyacının yanına çırak olarak girmiş, sonra da pazar tezgahlarında satış yapmış. 

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Cihangir rolüyle dikkat çeken, sonra da Güneşin Kızları dizisinde Ali karakteriyle oyunculuktaki iddiasını ortaya koyan Tolga Sarıtaş'ın hayat hikayesi duyanları şaşırttı. Şimdilerde 2017 yılında başlayan ve bir terör saldırısı sonrası hayatı tamamen değişen Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatının anlatıldığı Söz dizisindeki rolüyle gündemde olan yakışıklı oyuncu okul yıllarında hem harçlığını çıkarmak hem de ailesine yardım edebilmek için pazar tezgahlarında satış yapmış. 

DÖRT MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Tekstilci bir babayla, ev hanımı annenin 2 çocuğundan biri olan Tolga Sarıtaş, gerçek dünyayla tanışması için ailesi tarafından bir mobilyacının yanına çırak olarak verilmiş. Sonrasında bir arkadaşının babasına yardım etmek için pazarcılık yapmış. Instagram'da 4 milyondan fazla takipçisi olan yakışıklı oyuncu hayat hikayesini, '8 yaşında bağlama çalmaya başladım, tiyatro kursuna yazıldım. Ardından önce bas gitara sonra bateriye merak saldım. Arkadaşlarımla rock grubu kurdum. Ardından tiyatro girdi hayatıma. İlk kez ise 2009 yılında Bahtı Kara filmiyle kamera karşısına geçtim' diye anlattı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX