0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Nisan 2017 Cumartesi 13:51:00 - Güncelleme:29 Nisan 2017 Cumartesi 14:01:00

Payitaht Abdülhamid'in son bölümü nefes kesti! 10. yeni bölüm fragman TRT 1’de yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid TRT 1'de yayınlanan son bölümüyle büyük beğeni topladı. Payitaht Abdülhamid ekrana gelen 9. son bölümde büyük bir kumpasın içinde kalan Ömer için ölüm çanları çalıyor. Son bölümü büyük heyecanla izleyen izleyiciler Abdülhamid 10. yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor. Peki Payitaht Abdülhamid ekrana gelen son bölüm ardından TRT 1'deki 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Payitaht Abdülhamid son bölüm izleme linki ve 10. yeni bölüm fragmanı bu haberimizin içinde...

 

Payitaht Abdülhamid 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde bülent inal, Özlem Conker, İbrahim Kendirci ve Hakan Boyav gibi isimlerin bulunduğu, yapımcılığını Es Film’in üstlendiği yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı Payitaht Abdülhamid dizisi 9. yeni bölümü ile 28 Nisan 2017 Perşembe akşamı saat 20:00'da TRT1'de ekrana gelecek.

 

Theodor Herzl’in, attığı her adımda ensesinde nefesini hissettiği Abdülhamid’in gücü karşısında beklediği silahlara kavuşmasının bir tek yolu var. O da Mahmut Paşa’nın kuracağı tertip. Mahmud Paşa Herzl’e yardım edecek mi? Herzl silahlara kavuşacak mı? Sürpriz bir ismi de yanına alarak ve Ermenileri kullanarak Payitaht’ta kaosu sokaklara yayacak mı? Melike namı diğer Ahsen, vicdanı ve geçmişi arasında gidip gelirken Saray dışında hangi kimliği ile hareket edecek? Ağabeyi Samir ile vücudunda zehir dolaşan Sara’nın maşası olarak devam edecek mi?

 

Haremdeki bıçaklanan kız Makbule’nin savaşı şimdilik Seniha’nın galibiyetiyle sonuçlanmış görünüyor. Fakat Seniha da, Mahmud Paşa da diken üstündeler. Çünkü Makbule’nin kılına zarar gelse sorumlusu onlar olacak. Mahmud Paşa, bıçakladığı kıza sevecen bir baba olmak zorunda. Acaba bunu başarabilecek mi?

 

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM İZLE - TRT 1

 

Payitaht Abdülhamid son bölüm ile ilgili görsel sonucu

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD KONUSU

 

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatının kaleme alındığı “Payitaht Abdülhamid” dizisi dev kadrosu ve ES Film imzasıyla TRT1 ekranlarında...


Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han’ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor. “Payitaht - Abdülhamid”, II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler “yeni yüzyılı” kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesi seyirciye aktarılıyor.

 

 

1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyacak olan “Payitaht – Abdülhamid”, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlı'nın zaferi ile sonuçlanan bir savaş: ''Yunan Harbi''ne yer verilecek. 1. Siyonist Kongre ile Sultan'dan istenen Filistin toprakları, Padişah'ın sonuna kadar vermediği ve masadan düşmanın hüsranla kalktığı bir dönem olarak ekrana gelecek. Yine Sultan'ın başarılı olduğu bir önemli proje, Hicaz Demiryolu çalışmaları ve dahası Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alacak diğer önemli tarihi olaylar arasında. Sultan Abdülhamid Han ile birlikte ülkenin mücadelesine tanıklık ederek, günümüze taşınan güçlü bir milletin evlatlarına ve gelecek tarihimize armağan niteliğinde sunulmayı vaat eden dizi, 'Mücadele!’ Ana temasındaki mesajla seyirciye sunulacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX