0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Mayıs 2017 Cuma 10:45:00 - Güncelleme:19 Mayıs 2017 Cuma 11:06:00

Özge Ulusoy katıldığı söyleşide ''Mankenler fakirlerle mi çıksın'' dedi

Özge Ulusoy Kıbrıs'ta katıldığı bir söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ulusoy, zengin-fakir ayrımı yaparak ilişkilerinde aşkı değil parayı aradığını bu skandal sözlerle ifşa etti.

 

Özge Ulusoy'un sözleri büyük tepki topladı. Hacı Sabancı ile ayrılığının ardından aşktaki önceliklerini anlatan ünlü manken Özge Ulusoy'un yaptığı açıklama "maddi durumu kötü olan insanları küçümsedi" yorumlarına neden oldu.

 

"FAKİRLERLE Mİ ÇIKSINLAR"

Dolu bir salona konuşan ve soruları yanıtlayan Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu "Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyorlar?" sorusuna "Neden mankenler fakirlerle mi çıksınlar…" yanıtını verdi.

 

Ulusoy skandal sözlerini tasdikletmek için konuşmasına şöyle devam etti; "Böyle bir durum yok mesela Çağla Şıkel Emre Altuğ ile evliydi. Hem ne yapalım mankenler olarak gidip fakirlerle mi çıkalım anlamadım. Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence?"

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX