0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Temmuz 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:05 Temmuz 2018 Perşembe 00:02:00

Önce yerdi sonra sevdi

Bülent Ersoy, jürisi olduğu yarışmada şarkı söyleyen Salih Zülüfoğlu'na 'Beni taklit ederek bir yere varamazsın' dedi. Onu vokali yapıp samimi şekilde poz verince şaşırttı.

Türk müziğinin Divası Bülent Ersoy, Popstar 2018 yarışmasında birinci olan Edirneli Salih Zülüfoğlu'nu kadrosuna aldı. Salih Zülüfoğlu artık Ersoy'un vokalliğini yapacak. 14 Temmuz'da İzmir Çeşme'de Açıkhava Amfi Tiyatrosu'nda sahne alacak olan Ersoy'un arkasında Edirneli Salih Zülüfoğlu da yer alacak. 

DEMEDİĞİNİ BIRAKMAMIŞTI
Bülent Ersoy yarışmada 'Gençliğe Veda' isimli şarkıyı okuyan Zülüfoğlu için, “Sahneye çıktığım eser olduğuna kadar ezberlemiş. Bunlar hep benim numaralarım. Benden yapıyor. Yapabilir. Ben de Müzeyyen Hanım'ı taklit etmeye çalışırdım. Tamam sesleri çok güzel basıyorsunuz. Sakın zannetmeyin ki bu işin finali belli. Ben oldum. Ben bu işi götüreceğim. Bayrak bende, sakın. Bu tavırla bayrak mayrak değil, asla alamazsınız. Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız. Yaptırmam” demişti. 

TAKLİT İTİRAFI 
Bülent Ersoy “Bunlar hep benim numaralarım. Ben de zamanında Müzeyyen Senar'ı taklit etmeye çalışırdım” demişti.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX