0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2017 Perşembe 15:27:00 - Güncelleme:23 Mart 2017 Perşembe 15:31:00

Nur Yerlitaş tartışmaları sürüyor... Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı?

TV8'in en çok izlenen programlarından İşte Benim stilimde Nur Yerlitaş rüzgarı esiyor. İvana Sert ile yaşadığı tartışma sonrasında onu juriden attıran Nur Yerlitaş yeni Bölümde juri koltuğunda yoktu. Bu durum Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim programından ayrıldı mı?

 

Modacı Nur Yerlitaş'ın, ani bir kararla jüri üyesi olduğu 'İşte Benim Stilim' yarışmasını bıraktığı iddia edildi. Yapımcı ise "Bir hafta izinli" dedi. Nur Yerlitaş, dün gece yapılan çekimler sonrası doğruca hastaneye gitti. Nurella'nın, rahatsızlığını ileri sürerek artık programa dönmek istemediği öğrenildi. Program yapımcıları ise dün gece hastanede yattıktan sonra bu Sabah evine çıkan Yerlitaş'ın bir hafta izinli olduğunu söylediler. Geçtiğimiz hafta yarışmacı Bahar Candan ile tartışan ünlü modacı, ameliyat olduğunu ve dikişlerine rağmen jüride bulunduğunu açıklamıştı. Ivana Sert ile yaşadığı tartışma günlerce konuşulan Nur Yerlitaş, birkaç gün önce yaptığı İnstagram paylaşımında ise "Yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar" ifadelerini kullanmıştı.

 

İşte Nur Yerlitaş'ın o açıklamaları;

 

“Ölümü geri alabiliyor musunuz? Benim ruh sağlığım çok önemli, ruh sağlığım bozuk. Nur Yerlitaş kurudu anlayın beni. O program benim çocuğum, benim oraya emeğim çok. Hiç mütevazi olamayacağım. Artık jüride olmayacağım ileride Tv’de olursam haftada bir olabilir artık istemiyorum dedi.”
 


Kerimcan’dan rahatsız olduğu iddialarına yanıt veren Nur Yerlitaş “Ben kabul etmesem, istemeseydim Kerimcan jüride oturamazdı. Böyle bir şey yok. Kerimcan’ı seviyorum, gayet naif bir çocuk.’ dedi. 

 

YAPIMCI İZİNLİ DEDİ

Nur Yerlitaş, programdaki lakabıyla Nurella, özellikle de programdaki playback şarkılarıyla seyircilerin gönlünü fethetmeyi başarmıştı. Program yapımcıları ise dün gece hastanede yattıktan sonra bu sabah evine çıkan Yerlitaş'ın bir hafta izinli olduğunu söylerken, Nurella'nın ise artık programa geri dönmek istemediği öğrenildi. Yerlitaş 1 gün önce yaptığı Instagram paylaşımında “Yoruldum. Söyleyeceklerim bu kadar” diyerek bunun mesajını vermişti.

 

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

11 Aralık 1960 tarihinde İstanbul Vefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.


 
80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak Modacılığa başlamış.
 
Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.
 
Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.


 
Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her Sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.
 


Derin Mermerci‘ye de Bülent Ersoy‘a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan‘ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.


 
Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV‘de Şebnem Dönmez‘in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.


2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı. İlk gün Nur Yerlitaş’ın evsahipliği yaptığı Yemekteyiz’e Seda Sayan da konuk olarak katıldı.


 
2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise Moda Tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve Kareograf Uğurkan Erez oldu.
 


Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın‘ın ‘Türkan‘ klibinde Türkan Şoray‘ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa‘da rol aldı.


 
Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX