0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Şubat 2021 Çarşamba 07:21:00 - Güncelleme:10 Şubat 2021 Çarşamba 10:54:00

Nerede o eski mahalle kültürü

Oyuncu Uğur Yücel, Pi Arte TV Youtube kanalına konuştu. Yayında çocukluğunun geçtiği Kuzguncuk'u anlatan Yücel, o eski mahalle kültürünü özlediğini söyledi.

Oyuncu Uğur Yücel, Pi Arte TV Youtube kanalına konuştu. Yayında çocukluğunun geçtiği Kuzguncuk'u anlatan Yücel, o eski mahalle kültürünü özlediğini söyledi. "Evlerden evlere yemekler gönderilir, evlerde yemekler yenir, misafirliğe gidilir. Bayramlar, seyranlar, kiliselere gitmeler" diyen Yücel, günümüzde ise toplumların birbirine olan düşmanlığına anlam veremediğini söyledi. Geçmiş dönemde insanların bir arada barış içinde yaşadığını ifade eden Yücel, "Sonunda nereye geldik bakın. Bu kadar birbirine düşman bir toplum görmedim ben. Nasıl bu kadar ayrıldı, nasıl buralara geldi? Bizim çocukluğumuza baktığımız zaman nasıl bir bayram yaşıyormuşuz biz" dedi.

Etiketler : Oyuncu Uğur Yücel Pi Arte TV Youtube kanalı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX