0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Şubat 2021 Perşembe 09:07:00 - Güncelleme:25 Şubat 2021 Perşembe 09:10:00

Mutluluğu sanal alemde buldu

İrem Derici; geçtiğimiz günlerde bir grup oyuncu arkadaşıyla Kadıköy'de kameralara takılmış, korona yasaklarına uymayan Derici'ye polis ceza kesmişti. Ünlü popçunun arkadaşları arasında yeni bir aşka yelken açtığı Emre Aslan da vardı.

İrem Derici, Clubhouse'ta tanıştığı oyuncu Emre Aslan ile arkadaşlığa başladı. Derici, ilk kez konuştu: ''Emre ile mutluyuz.''

'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de rol alan Emre Aslan ile birlikte olduğu iddia edilen İrem Derici, haberlerin doğru olduğunu söyledi. Nişantaşı'ndaki spor salonundan çıkarken görüntülenen Derici (33), kendisinden 11 yaş küçük Aslan (22) ile mutlu bir birliktelikleri olduğunu ilk kez açıkladı. Clubhouse adlı platformda tanıştığı Emre Aslan ile arkadaşlıklarını sanal alemden gerçek hayata taşıyan İrem Derici, "Evet, haberler doğru. Emre ile beraberiz. Bunları daha sonra uzun uzun konuşalım" diyerek hızlıca uzaklaştı. Emre Aslan'ın da şarkı çıkarma hazırlığına girdiği öğrenildi. Ünlü popçunun müzik çalışmalarına destek verdiği Aslan'ın iki yıllık kız arkadaşından da yeni ayrıldığı kulislerde konuşuluyor.

Recep ASLAN

Etiketler : irem derici clubhouse emre aslan
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX